MERIŢI UN LOC ÎN APLICAŢIA PROFESIONIȘTILOR BUNI, CA TINE

Lasă-ne un număr de contact, ca să afli ce face Feexers pentru tine!

Înscrie-te pe platforma Feexers și vei avea parte de cereri numeroase de la clienți activi, în vecinătate, consultanță financiară și garanția încasării banilor din lucrările efectuate.

SERVICII

1 icon ammeter
ELECTRICIENI

Reparaţii, verificare instalaţii electrice şi reparaţii electrocasnice

2 icon tools
INSTALATORI

Reparații instalații termice, apă, sanitare, gaz

3 icon painter
AMENAJĂRI INTERIOARE

Zugravi, montaj gresie/faianță, tapet, montaj mobilă/tâmplărie

4 icon care
ÎNGRIJIRE PERSONALĂ

Coafură, make-up, manichiură, pedichiură, cosmetică şi masaj

BENEFICII

Clienţi garantaţi

Primești numeroase cereri de joburi tot timpul

- AFLĂ MAI MULTE -

Plată garantată

Plata se face prin aplicaţie, nu rişti să nu iei banii.

- AFLĂ MAI MULTE -

Program flexibil

Tu alegi când şi unde vrei să faci lucrări.

- AFLĂ MAI MULTE -

Proximitate

Poţi să selectezi doar cereri din zona ta.

Reputaţie

Câştigi mai bine şi îţi construieşti reputaţia.

- AFLĂ MAI MULTE -

Hai să vezi ce poţi să faci cu Feexers, pas cu pas

Hai să vezi ce poţi să faci cu Feexers, pas cu pas

CUM FUNCŢIONEAZĂ

Instalezi aplicaţia

Descarcă aplicaţia Feexers pe telefon.

Primeşti notificări

Prin aplicaţie, vezi instantaneu joburi postate.

Trimiţi oferta

Tu stabileşti preţul, aşa cum îţi convine.

Clientul alege

În funcţie de oferte, clientul te poate selecta pe tine.

Ajungi la lucrare

Începi lucrul la ora stabilită împreună cu clientul.

Înregistrezi finalizarea

Confirmi terminarea lucrării şi soliciţi plata.

Se fac plata şi evaluarea

Încasarea e garantată şi poţi evalua clientul.

Cum devii Feexer?

Ai nevoie de:

  • Experienţă în serviciile pe care le oferi
  • Diploma sau certificat de calificare
  • Capacitate de comunicare
  • Inregistrare ca persoană juridică (PFA sau SRL)

Cum procedăm?

  • Verificăm diplomele sau certificatul de calificare
  • Introducem in aplicaţie datele tale
  • Vii la sediul Feexers
  • Începem colaborarea

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum diferă un job urgent de unul planificat?

Joburile urgente sunt semnalate diferit, pot avea un preț mai mare și presupun ca tu să confirmi că vei ajunge la client în cel mai scurt timp. Joburile planificate pot fi stabilite pentru o dată ulterioară. În ambele cazuri, comunici cu clientul prin canalul de chat disponibil în aplicație.

Ce se întâmplă dacă mă răzgândesc? Dar dacă se răzgândește clientul?

Cel care anulează jobul, cu peste 12 ore înainte de data fixată, plătește o taxă de anulare de 25% din tarif. Dacă face anularea în mai puțin de 12 ore, va plăti o taxă de 50% din tariful stabilit. In ambele situații sunt exceptate forța majoră și cazul fortuit (îmbolnăvire, prezența necesară/ care nu suferă amânare într-un alt loc: școală, spital, poliție, tribunal, alte autorități, defecțiuni mijloc de transport, defecțiuni aparatură sau echipamente)


Ce se întâmplă dacă la fața locului gasesc o lucrare mai complexă decât părea?

Aplicația Feexers ajută clientul să furnizeze o descriere completă a jobului, prin text și fotografii. Totuși, dacă vor fi necesare lucrări suplimentare, acestea vor fi considerate joburi separate, de sine stătătoare și vor fi tratate în același mod ca orice alt job.


Cum voi fi plătit?

Feexers este o platformă „fără cash”, adică plățile se fac exclusiv în cadrul aplicației, după înregistrarea finalizării jobului. După confirmarea finalizării jobului, suma ofertată de tine și acceptată de către client va fi transferată în contul tău.


Cum se stabilesc prețurile?

Tu stabilești costul manoperei, ținând cont de faptul că acesta nu include costurile materialelor necesare. Aplicația va percepe clientului un Tarif, calculat ca suma dintre costul manoperei introduse de către tine și taxa de servicii Feexers, care este 19% + tva din tarif. Alegându-te pe tine, clientul acceptă tariful dat, fără negociere.

Cum funcționează sistemul de evaluare?

Tu vei evalua clienții, iar ei pe tine, pe o scală de la 1 (extrem de negativ) la 5 stele (extrem de pozitiv). De asemenea, poți scrie comentarii sau păreri despre client, iar acesta despre tine. Încurajăm evaluarile obiective, realizate cu bună credință și rezervăm dreptul de a șterge evaluări și comentarii care încalcă termenii și condițiile (inclusiv, dar fără a se limita la: vulgaritați, insulte personale, amenințări, hărțuire, discurs de ură sau bigotism).


De ce am nevoie pentru a deveni Feexer?

Pentru a te înscrie în platformă ca Feexer, vei trece printr-un proces de evaluare și vei avea nevoie de: diplomă sau certificat de calificare, experiență în serviciile în care ești certificat, buletin sau carte de identitate valabilă, cazier judiciar curat.


Mi se solicită garanție pentru lucrări?

În calitate de Feexer, garantezi lucrarea făcută, pentru o perioadă specificată pe factura care e trimisă în mod automat pe email, către client si către tine, conform regulilor din Termeni si Condiții, imediat după finalizarea jobului și efectuarea plății. Garantarea lucrării si refacerea acesteia, în perioada de garanție, fac parte din responsabilitățile tale.

Numărul de telefon sau adresa de email sunt vizibile pentru clienți?

Siguranța este foarte importantă pentru Feexers. Ca atare, informațiile de contact personale (telefon, email) nu sunt vizibile, de nici o parte. Comunicarea se face prin intermediul canalului de chat din aplicație, disponibil din momentul în care clientul te selectează.


Ce se întâmplă dacă între mine și client apare o dispută?

De obicei, părțile ajung la un acord reciproc, însă în anumite circumstanțe ar putea exista un dezacord cu privire la ceea ce ar trebui să se întâmple în continuare. Pentru a preîntâmpina asemenea situații, clienții sunt încurajați să descrie în mod clar, cu detalii și fotografii suficiente, jobul postat. Sistemul de evaluare contribuie, de asemenea, la definirea a ceea ce a fost convenit între părți, așa că te încurajăm să fii cât mai concludent în feedback-ul tău cu privire la acel job. În calitate de profesionist, ești un prestator independent selectat de client prin intermediul aplicației Feexers și, prin urmare, ești responsabil de modul în care îți desfășori activitatea. Cu toate acestea, echipa de asistență Feexers te ajută în situația în care apare o eventuală dispută.


Deci, ce se întâmplă dacă apare o dispută cu privire la un job care este în curs de finalizare?

O discuție deschisă și soluționarea problemei direct cu clientul economisește timp și efort pentru ambele părți. Dacă, totuși, nu se ajunge la un rezultat, echipa de mediere Feexers poate asista ca parte neutră, colaborând cu ambele părți pentru a facilita soluționarea. Disputa demarează prin apasarea butonului 'Dispută' aflat în pagina de job, iar banii sunt blocați până la rezolvarea conflictului. Echipa noastră se străduiește să rezolve disputa în decurs de 5 zile lucrătoare dar, dacă e nevoie de mai mult timp, vă vom anunța. Dacă rezultatul recomandat în urma medierii Feexers nu este acceptat de ambele părți, următorul pas ar fi arbitrarea făcută de un terț, dar pe costul părților. Reține că toate costurile asociate arbitrajului ar putea depăși valoarea jobului, deci este în interesul tuturor părților să rezolvăm disputele amiabil, înainte de a ajunge în această etapă.

DEVINO FEEXER

Completează formularul

CONTACT

031 620 16 01

Luni - Vineri
09:00 - 17:00

Str. Leonida 19, cladirea B, sector 2, Bucuresti, Romania